Ga naar de inhoud

WordPress Websites

Ook een nieuwe website nodig?

U heeft een verouderde website die slecht presteert op een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet. Of u bent wellicht net gestart met uw bedrijf en u wilt een professionele website die ook nog betaalbaar is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw nieuwe website. U bepaalt het doel dat u met uw website wilt bereiken. Samen met u bekijken wij of uw website aangepast of beter in zijn geheel vernieuwd moeten worden. Dit alles met het oog op uw online profilering en imago. Ons team staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.

website 1024x768

Website met SEO Optimalisatie

Wij ontwerpen websites altijd met een oog gericht op SEO optimalisatie. Hierdoor wordt uw website goed op het internet gevonden. Daarnaast werkt uw website ook prettig op een mobiel apparaat. Steeds meer potentiële klanten gebruiken een smartphone om het eerste contact te leggen met uw bedrijf. Als uw site dan slecht bereikbaar is loopt uw wellicht de deal van het jaar mis. Wij bouwen websites die ook op een smartphone prettig werken!

Een nieuwe WordPress website maken

Afhankelijk van uw wensen en budget, komen wij altijd met de juiste oplossing voor een eenvoudige of meer uitgebreide website. Wij bouwen een WordPress website voor u die u makkelijk zelf kunt bijhouden. Het beheer (technisch) en hosting verzorgen wij reeds voor tal van klanten.(zie beheer en hosting)

Een website laten maken doet u niet iedere dag en wellicht dat u nog niet weet wat u precies wil. Wij denken met u mee vanaf het eerst idee tot het moment dat de website online gaat. Aan de hand van een WordPress template bouwen wij samen met u binnen no-time een prachtige website. De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd afgestemd op uw wensen.

Uw voordelen

 • Altijd de beste webdesigner voor een website op maat
 • Sparringpartner in webdesign en SEO Optimalisatie
 • Alles onder één dak en korte communicatielijnen
 • Altijd een website die past bij uw budget
 • Een website die voldoet aan alle gestelde eisen

Het laten bouwen van een professionele website op basis van een template kan al vanaf € 500,- ex BTW. Bel of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht