Ga naar de inhoud

Beheer en hosting

Beheer

Een professionele website behoeft beheer en onderhoud. De wereld van WordPress kent nu eenmaal dagelijks aanpassingen, updates en security issues.

Vergelijk het met uw auto. U kunt met u nieuwe auto blijven rijden totdat de benzine op is. Even de tank vullen en de volgende 500 kilometer verlopen zonder problemen. Maar na 10.000 kilometer brengt u uw auto naar de garage voor een onderhoudsbeurt. De auto wordt nagekeken, verbreken worden verholpen zodat u de volgende 10.000 kilometer weer een auto heeft die maximaal presteert.

beheer 1024x768

Zo werkt het ook met uw website. Wij onderhouden de techniek achter uw website, Dat doen we niet elke 10.000 kilometer maar dagelijks. Hiermee verzekeren wij u dat uw website maximaal blijft presteren.

Hosting

De basis van goed beheer is natuurlijk een goede hosting provider. Wij werken enkel met de beste hosting providers. Door de gebruikte applicaties, programmeertalen, databases etc. up-to-date te houden voorkomen wij veel problemen nog voordat deze zich manifesteren. Wij hebben volledige controle over de inrichten van uw website bij onze hostingproviders. De datacenters van de hostingproviders voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Hosting in combinatie met technisch beheer verzorgen wij al vanaf € 17,50 per maand. Voor meer informatie bel of vul onderstaand formulier in.

    Uw naam (*)

    Uw e-mail (*)

    Uw telefoonnummer (*)

    Onderwerp

    Uw bericht